Krijtland

Jeugdvoetbal voor Margaten, Gulpen en Sibbe
Skip navigatie.

Plusmarkt Kleijnen Hoofdsponsor

De kogel is dan eindelijk door de kerk! Plusmarkt Kleijnen is de eerste hoofdsponsor van SJO Krijtland en is de komende 5 seizoen de shirtsponsor voor alle teams.

Plusmarkt Kleijnen vertoont qua bedrijfsprofiel veel overeenkomsten met SJO Krijtland met zowel een winkel in Margraten als in Gulpen. Met deze sponsorovereenkomst is een stukje continuïteit gewaarborgd voor de SJO Krijtland alsmede uniformiteit. Elk team gaat spelen in hetzelfde uniforme SJO Krijtland outfit. Hoe deze er dan uit ziet? Daar houden we jullie nog even in spanning voor! Wel kunnen we al verklappen de alle kleding inmiddels is besteld, vanwege levertijden zal de uitgifte van alle kleding echter pas na de winterstop plaatsvinden. Een speciale jeugdcommissie is achter de schermen inmiddels al druk bezig om dit voor te bereiden; hier zoeken we echter wel nog hulp voor. Geef je dus op als je denkt een steentje te kunnen bijdragen.  Namens alle jeugdspelers willen we Plusmarkt Kleijnen bedanken voor hun investering in het jeugdvoetbal van RKVVM, FC Gulpen en sv Sibbe!

AVG

Onlangs is de nieuwe AVG wetgeving van kracht gegaan. SJO Krijtland is daarom terughoudend met publiceren van persoonsgegevens op websites en social media. Persoonsgegevens, zoals telefoonnummers en e-mailadressen worden alleen verstrekt binnen het kader die deze gegevens ook werkelijk nodig hebben, zoals bijvoorbeeld de jeugdcommissie en jeugdleiders. Sommige leden hebben al een verklaring ondertekent, zoals bijvoorbeeld leden van sv Sibbe. Bij de uitgifte van de nieuwe kleding dienen ook de andere spelers en begeleiding van SJO Krijtland een toestemmingsverklaring te tekenen voor het gebruik en opslag van persoonsgegevens door de jeugdcommissie en jeugdleiders. Ook zal er specifiek worden aangegeven waar en waar niet welke persoonsgegevens en/of foto’s/filmpjes te opgeslagen zullen worden of te zien zullen zijn op websites en social media. Meer informatie volgt bij het kleding uitgifte proces.   

E-mailadres registratie

Inmiddels zijn de voetbal.nl-app en de wedstrijdzaken-app (voor de trainers) al niet meer weg te denken uit het voetbal. Alles is er op te vinden van alle teams in heel Nederland. Iedereen kan de app gebruiken, maar voor een optimaal gebruik is het voor jou als speler, trainer en ouder noodzakelijk dat er een goede koppeling tussen jou als lid die inlogt op de app en de leden database van de KNVB. De SJO Krijtland heeft namelijk alle spelers en trainers in zogenaamde bondsteams geplaatst. Als je in een bondsteam geplaatst zit en de koppeling met de database van de KNVB is goed, dan zie je meteen in de voetbal.nl-app het programma van jou team. Deze koppeling gebeurd doormiddel van het e-mail adres. Het e-mail adres waarmee je inlogt, moet dan wel hetzelfde zijn als waarmee je bij de club en dus de KNVB bekend. Vervolgens kun je ook eenvoudig je gegevens en bijvoorbeeld foto op de spelers pas wijzigen.
Onlangs is de nieuwe privacy wet ingegaan, dit betekend o.a. dat kinderen jongeren dan 16 jaar niet meer zelf hun gegevens mogen veranderen. Dit moet altijd via de ouders. Wil jij, of je ouders, het e-mail adres laten veranderen? Neem dan contact op met de leden administratie van jou club. Meer info is ook te zien in het volgend filmpje: https://youtu.be/BI0Oj8ZPTBg en op deze website: https://support.sportlink.nl/nl/support/solutions/articles/9000149837-persoonlijke-instellingen-wijzigen-van-kinderen-onder-16-jaar

Vragen?

SJO Krijtland is te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor specifieke vragen voor de “moeder” clubs (FC Gulpen, sv Sibbe of RKVVM) graag richten aan het secretariaat van desbetreffende club.