In februari 2019 is de gehele SJO Krijtland in het nieuw gestoken; dit is mogelijk gemaakt door onze hoofdsponsor Plus Kleijnen.

  • Elke SJO Krijtland speler/speelster ontvangt een tas/rugzak en een trainingspak van SJO Krijtland; beide zijn in bruikleen en blijven in eigendom van SJO Krijtland. Het trainingspak mag alleen gebruikt worden rondom wedstrijd. Er mag niet in getraind worden!
  • Wedstrijd tenues (shirt en broek) worden centraal per team gewassen in Gulpen en Margraten. De trainer/leider haalt voor de westrijd de tas en brengt deze weer terug na afloop.
  • Wedstrijd sokken (met het SJO Krijtland logo) moeten zelf worden aangeschaft. Dit kan bij Ivo’s Sportshop ( Kloosterstraat 29, Simpelveld) en Relax Sport (Dorpstraat 12, Maastricht(Heer)).
  • Indien een speler stopt met voetbal bij SJO Krijtland wordt het lidmaatschap (en dus contributie) pas stop gezet indien alle inbruikleenzijnde spullen zijn ingeleverd.
  • Enkele malen per seizoen zijn er moment waarop leden kleding kunnen ruilen als ze bijvoorbeeld een te kleine maat hebben. Data en locaties van deze momenten worden ruim van te voren aangekondigd.

Meer informatie is te vinden via de volgende link in het gebruiksreglement kleding SJO Krijtland

Bij vragen kan er contact worden opgenomen met de kledingcommissie via kledingcommissie@sjokrijtland.nl