Aangescherpte corona-maatregelen SJO KrijtlandOngetwijfeld hebben jullie maandag 28 september jl. over de nieuwe Corona-maatregelen van onze overheid gehoord. Gelukkig mogen we blijven voetballen! Maar helaas wel zonder toeschouwers. Jullie lezen in dit bericht wat dit in elk geval de komende drie weken betekent voor de voetbalactiviteiten bij SJO Krijtland.

Kleedlokalen en kantine
De kleedlokalen op alle trainingscomplexen SJO Krijtland kunnen tot nadere berichtgeving worden gebruikt. De kantines op alle trainingscomplexen van SJO Krijtland zijn in elk geval de komende drie weken elke dag gesloten.

Trainingsdagen
De accommodatie is alleen toegankelijk voor spelers, (hulp-)trainers, verzorgers en vrijwilligers die op dat moment moeten trainen of in functie zijn.

Toeschouwers (dus ook de chauffeurs die bijvoorbeeld kinderen naar trainingen brengen) zijn helaas niet welkom.

Wedstrijddagen
Spelers, (hulp-)trainers, eventueel extra hulptrainers bij de allerkleinste voetballertjes, jeugdleiders, verzorgers, grens- en scheidsrechters en vrijwilligers die in functie zijn maar ook de eventuele begeleidende chauffeurs van uit-teams (zij vallen onder teambegeleiding) zijn wel welkom op het park op het moment dat de voetbalwedstrijd gespeeld wordt.

Beperk in deze situaties de aanwezigheid van chauffers/begeleiders tot het absolute noodzakelijke om jeugdspelers  op de wedstrijdlocatie te krijgen. Richtlijn vanuit SJO Krijtland: +- 5 a 6 chauffeurs.

Chauffeurs die bijvoorbeeld kinderen naar thuiswedstrijden brengen zijn helaas niet welkom.

Voor en na de training/wedstrijd?
Zowel voor als na een training of wedstrijd is een speler/vrijwilliger weer een gewone toeschouwer. Toeschouwers zijn niet toegestaan.

Kom dus niet te vroeg naar een wedstrijd van SJO Krijtland en verlaat het complex direct na je training of wedstrijd.

Andere verenigingen gaan mogelijk anders om met de Coronamaatregelen. De regels van andere verenigingen moeten worden gerespecteerd als blijkt dat chauffeurs van SJO Krijtland teams niet welkom zijn als toeschouwer.

En verder
Uiteraard gelden nog steeds de “bestaande” Corona-maatregelen; houd 1,5 meter afstand van elkaar, blijf thuis bij verkoudsheidsklachten en/of griepverschijnselen. Wij zijn er ons zeer van bewust dat deze maatregelen de voetbalsport niet leuker maken! Gezondheid van iedereen is echter het belangrijkste wat er is. Daarom vragen wij ook nu weer aan jullie om de nieuwe regels goed na te leven.

Wij rekenen op jullie!

Bedankt voor jullie begrip en medewerking en blijf gezond!

SJO Krijtland

Laatste informatie:

Op de website van de KNVB worden de meest gestelde vragen en antwoorden gebundeld over het coronavirus en de gevolgen voor het voetbal.

KNVB Coronavirus - Vraag en Antwoord

Deze FAQ wordt continu bijgewerkt. Houd deze pagina dus regelmatig in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste informatie en ontwikkelingen omtrent het amateurvoetbal.

https://www.knvb.nl/nieuws/amateurvoetbal/uitgelicht/59625/veelgestelde-vragen-over-het-coronavirus-en-voetbal