Het corona virus bepaalt op dit moment ons dagelijkse leven en een van de maatregelen die in maart al getroffen door de KNVB zijn is het afgelasten van alle voetbalactiviteiten binnen SJO Krijtland en de drie moederverenigingen. In de update van onze regering begin op 31 maart zijn de maatregelen omtrent corona virus aangescherpt en verlengt tot 1 juni 2020. De KNVB heeft in een publicatie hierover onder andere het volgende meegedeeld wat ook geldt voor SJO Krijtland:
– Voorjaarscompetitie en resterende bekerwedstrijden wordt niet hervat
– Geen bekendmaking eindstanden/kampioenen/degradanten

Het moge duidelijk zijn dat de impact hiervan groot is. Geen voetbal, geen samenzijn met je vrienden. Wat het allerbelangrijkste is, is dat je je goed aan de regels houd die het RIVM en de rijksoverheid. De regels zijn inmiddels bij iedereen bekend. Geef zelf het goede voorbeeld.

Corona Virus en gevolgen voor activiteiten SJO Krijtland voorjaar 2019

Voor SJO Krijtland was het al duidelijk dat tot en met 6 april geen competitiewedstrijden, trainingen of andere voetbalactiviteiten zijn. Al bekend is de afgelasting van het Groot Eijsden-Margraten Toernooi (GEMT) op paaszaterdag 11 april. Ook het Wim Albers Toernooi in Gulpen dat gepland was voor 6 en 7 juni gaat niet door dit jaar. Tot slot is ook het jeugd beach voetbal toernooi voor de in Sibbe op zaterdag 4 juli afgelast.
Alle 3 de voetbal complexen (Gulpen, Margraten, Sibbe) blijven tot nader bericht gesloten.
We informeren jullie zodra er relevante ontwikkelingen zijn vanuit rijksoverheid, RIVM, KNVB die van toepassing zijn op SJO Krijtland activiteiten.

Nieuwsbrief April 2020

Zie deze link voor meer informatie omtrend SJO Krijtland met o.a.:

  • Nieuwe website!
  • Nieuwe jeugd coordinator namens RKVVM: Jolanda Thal
  • Opbrengst Grote Club Actie 2019
  • De trainers aan het woord