Vanaf maandag 11 mei ontvangen we onze jeugdteams weer op onze trainingslocaties.

De afgelopen dagen kregen we al veel berichten van ouders wiens kinderen niet kunnen wachten om weer te komen trainen. Ook de meeste jeugdleiders zien er naar uit om hun teams weer te kunnen laten sporten.

We gaan de trainingen beheerst hervatten en hebben daar een plan van aanpak voor gemaakt. In samenwerking met onze moederverenigingen, de KNVB en de 3 gemeenten kunnen we met een gerust hart onze deuren openen voor de jeugdteams tot en met O19.

Om de heropening in goede banen te leiden, zijn we afhankelijk van de inzet en medewerking van iedereen. Hier rekenen we dan ook op! Om iedereen duidelijk te maken wat van/haar wordt verwacht, hebben we praktische informatie en richtlijnen op papier gezet.

Onderstaand de informatie en richtlijnen voor ouders en spelers:
Deze informatie staat ook in hoofdmenu onder “Corona”

Informatie voor ouders/verzorgers en spelers O8 t/m O12

Informatie voor spelers (en ouders/verzorgers) O13 t/m O19

Trainingsschema

Om groepsvorming voor en na de trainingen te voorkomen, hebben we het trainingsschema iets aangepast. Er zit nu meer wisseltijd tussen de diverse groepen.

Kiss & ride-route en overzicht van de velden en looproutes

Ouders die geen taak hebben, mogen het trainingscomplex niet betreden. Om hun kinderen weg te brengen en op te halen, wordt een kiss & ride-route ingesteld. Hoe deze route precies werkt, zie je hier per trainingslocatie. Hierop is ook een overzicht van de velden en de looproutes te zien:

Tot slot…

Dit is voor ons allemaal een nieuwe situatie. Alleen door samen te werken en elkaar te helpen kunnen we op een veilige manier de trainingen hervatten.

Daarom is het heel belangrijk dat iedereen de protocollen zoals deze door de KNVB zijn opgesteld naleeft. Lees ze hieronder daarom goed door!

“amateurvoetbal / jeugdspelers”

“amateurvoetbal / jeugd ouders en verzorgers”

“amateurvoetbal / jeugd veiligheid-en hygieneregels voor iedereen”

Hoe graag we ook zouden willen, over de toekomst kunnen we nog niets zeggen.

We kijken met spanning naar alle ontwikkelingen en de persconferenties van het kabinet en leven de gestelde richtlijnen na. We rekenen op geduld, begrip en medewerking van al onze jeugdleden en hun ouders/verzorgers. We wensen iedereen heel veel plezier toe bij de trainingen!