Beste spelers, speelsters en ouders/verzorgers,
Komende zaterdag worden de laatste wedstrijden gespeeld van KNVB regiocup. Fijn dat iedereen toch nog even een paar “echte” wedstrijden kon spelen. Met ingang van maandag 28 juni zal er getraind worden in de leeftijdscategorie waar met ingang van het komende seizoen in zal worden getraind. (JO8 wordt JO9, JO9 wordt JO10 etc). De trainers zullen daar verdere communicatie over geven.
Tevens worden er 2 ruilmomenten voor de SJO Krijtland trainingspakken georganiseerd voor de leden die niet meer goed passende kleding hebben. Beide momenten zijn voor alle leden toegankelijk (er is geen onderscheid in FC Gulpen lid vs RKVVM/sv Sibbe lid).

  • Locatie Gulpen: zaterdag 10 juli van 12:00 tot 13:30u
  • Locatie Margraten: zaterdag 17 juli van 16:00 tot 17:30u

Let op: op deze dag kunnen alleen trainingspakken geruild voor een andere maat, zolang de voorraad (op dat moment) strekt. Spelers die de overstap maken van de JO11 naar de JO12 kunnen op deze dag ook hun rugzak inruilen voor een tas. Graag de trainingspakken en tassen schoon en gewassen in leveren. 
Kinderen die pas zijn aangemeld en nog geen trainingspak hebben zullen pas later aan het begin van het volgende seizoen in de gelegenheid worden gesteld om een trainingspak te komen passen. Er zullen dan nog 2 extra ruil/pasmomenten worden ingepland. 
SJO Krijtland wedstrijd sokken alsmede trainingskleren van de SJO Krijtland kleding lijn kunnen worden gekocht bij Relax Sportshop in Maastricht of Ivo’s Sportshop in Simpelveld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *