Plus Kleijnen vertoont qua bedrijfsprofiel veel overeenkomsten met SJO Krijtland met zowel een winkel in Margraten als in Gulpen. Met de sponsorovereenkomst is een stukje continuïteit gewaarborgd voor de SJO Krijtland alsmede uniformiteit. Elk team speelt in hetzelfde uniforme SJO Krijtland outfit. Plus Kleijnen is sinds de oprichting van SJO Krijtland in 2018 hoofdsponsor. In 2023 is het contract voor 5 jaar verlengd tot en met 2028.

Zaterdag 2 februari 2019 werd Plus Kleijnen gepresenteerd als sponsor. ’s Morgens was het eerst de beurt aan de locatie FC Gulpen. Na een toespraak van de voorzitter van FC Gulpen, waarin de hoofdsponsor PLUS Kleijnen en de kleding sponsoren Masita, Ivo’s Sportshop en Sportshop Relax uitvoerig bedankt werden, werd het nieuwe wedstrijdtenue onthuld; een geheel wit tenue met een dunne rode en gele baan die de link vormen met de kleuren van de drie moederverenigingen RKVVM, FC Gulpen en sv Sibbe.

In de middag ging het feest verder op de locatie RKVVM; daar namen de voorzitters van RKVVM en sv Sibbe het woord en bedankten ook zij namens deze clubs de sponsoren en alle vrijwilligers die dit mogelijk hebben gemaakt. Na het onthullen van het wedstrijdtenue aan de aanwezigen daar, mochten ook de spelers van RKVVM en sv Sibbe hun nieuwe kledingpakket in ontvangst nemen; een trainingspak dat gebruikt kan worden op wedstrijddagen en een SJO Krijtland tas of rugzak.  Ook alle 65 jeugdtrainers en leiders zijn geheel in het nieuw gestoken met onder andere een trainingspak en een warme coachjas.

Namens alle jeugdspelers willen we Plus Kleijnen bedanken voor hun investering in het jeugdvoetbal van RKVVM, FC Gulpen en sv Sibbe!