Afgelopen zaterdag 6 maart heeft SJO Krijtland, de samenwerkende jeugdorganisatie van FC Gulpen, RKVVM uit Margraten en SV Sibbe,  de wintergames georganiseerd voor haar eigen jeugdafdeling met afstemming en goedkeuring van de gemeente Gulpen-Wittem.

Naast eigen leden konden introducees ook meedoen. Verdeeld over de hele dag kwamen er – corona proof – in totaal 257 deelnemers in actie! 230 jeugdleden en we mochten 27 introducees, vriendjes en vriendinnetjes van de spelertjes, mogen begroeten op deze mooie zonnige maar koude zaterdag.

De wintergames bestonden uit 5 spellen met o.a. luchtkussens waarbij teams het tegen elkaar (voet)ballend moesten opnemen – “een vier op een rij” hindernis parcours, boarding voetbal in een opblaasbare voetbal arena, een levend tafelvoetbalspel, een heuse luchtkussen stormbaan en knotshockey.

De jongsten startten om 9 uur ’s ochtends en aan het eind van de middag waren de oudste junioren teams aan de beurt.

Na afloop werden de kinderen getrakteerd op warme soep en hadden de kantinebeheerders van de 3 moederverenigingen hun waren die vlakbij de houdbaarheidsdatum gratis beschikbaar gesteld voor de deelnemende jeugd. Iedereen, kinderen, aanwezige trainers en vrijwilligers vergaten even de sleur van de trainingen en corona. De reacties van zowel kinderen, maar ook ouders waren hartverwarmend.  Even iets anders in deze bijzondere tijd. Na het sinterklaas toernooi van afgelopen najaar was dit weer een geslaagd evenement voor SJO Krijtland.

Foto’s gemaakt door Judith Lacroix

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *